CHRIS BROWN BRENGT DUBBELALBUM UIT: HEARTBREAK ON A FULL MOON

CHRIS BROWN BRENGT DUBBELALBUM UIT: HEARTBREAK ON A FULL MOON

Grammy Award-winnaar en meervoudig platina-artiest Chris Brown brengt zijn achtste solo studioalbum uit. Heartbreak On A Full Moon is een dubbelalbum met 45 tracks, waarop onder anderen Jhene’ Aiko, Lil Yachty, Gucci Mane, Yo Gotti, Kodak Black, A Boogie Wit da Hoodie, Future, Young Thug en Ty Dolla $ign te horen zijn. Het album is vanaf nu overal digitaal verkrijgbaar.

Chris Brown is nog steeds een absolute wereldster. Een aantal cijfers: sinds zijn doorbraak in 2005 heeft hij wereldwijd 11 miljoen albums verkocht, werden zijn tracks 75 miljoen keer gedownload en 10 miljard keer gestreamd en zijn video’s bijna 7 miljard keer bekeken. Chris Brown ontving in zijn carrière ruim veertig awards, waaronder de Billboard Music Award voor Top R&B Artist en twee MTV Video Music Awards voor Turn Up The Music in 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar