George Michael Listen Without Prejudice Cover Remake met fans

George Michael Listen Without Prejudice Cover Remake met fans

20 oktober kwam de heruitgave van ‘Listen Without Prejuce vol. 1/MTV Unplugged’ uit. Om dit te vieren bracht Sony Music de grootste fans uit Europa samen voor een unieke ervaring. Samen stonden zij voor de uitdaging om zevenentwintig jaar na dato een remake van de cover te maken.

De legendarische cover op het originele album is afkomstig van een zwart-wit foto van fotograaf Weegee uit 1940 getiteld: Coney Island Beach. Voor de nieuwe cover kwamen fans uit Italië, Duitsland, België en Engeland naar Nederland om een soortgelijke foto te maken. De fans delen naast hun liefde voor George Michael’s muziek veel herinneringen aan de concerten die zij met elkaar hebben beleefd. De nieuwe cover staat symbool voor de unieke kracht die George Michael’s album nog steeds heeft na zevenentwintig jaar: het samenbrengen van mensen.
Als herinnering aan deze bijzondere dag krijgen de aanwezige fans een gelimiteerde vinyl uitgave met de nieuwe foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar