Sony NL News: Postum Single en Video Lil Peep Uitgekomen Cry Alone

POSTUME SINGLE EN VIDEO LIL PEEP UITGEKOMEN: CRY ALONE

ALBUM COME OVER WHEN YOU’RE SOBER PT.2 VOLGT 9 NOVEMBER

Emo rapper en zanger Lil Peep bracht in augustus 2017 zijn debuutalbum Come Over When You’re Sober uit. In november van dat jaar overleed hij aan een overdosis. Een jaar later is er Come Over When You’re Sober Pt.2, een postuum album met elf Lil Peep-tracks die zijn vrienden Smokeasac en George Astasio in de geest van de rapper hebben afgemaakt. Cry Alone is de eerste single van het album.

The New York Times noemde Lip Peep “at the forefront of bridging hip-hop, emo, pop-punk, and one of the most promising musicians in any genre.” De muziek waar Lil Peep (Gus Ahr) voor zijn dood aan werkte, mocht dan ook niet verloren gaan, vonden zijn naasten. Met COWYS2 krijgt de wereld een tweede kans om de meeslepende lyrics van Lip Peep te horen.

Smokeasac: “Het werken aan COWYS2 was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen. Soms was het gewoon te zwaar om zijn stem te horen en hem niet naast me te hebben. Maar ik had geen keus: het móest gebeuren. Ik ben enorm trots op wat George en ik voor Gus en zijn fans overal ter wereld hebben gedaan.”

Bij de eerste single Cry Alone is ook een indrukwekkende video uitgebracht, geregisseerd door Max Beck. Op de aangrijpende beelden is Lil Peep is zelf te zien, omdat de clip werd opgenomen in mei 2017, vlak voor de release van zijn eerste album.

Come Over When You’re Sober Pt.2 is vanaf 9 november – ook op vinyl – verkrijgbaar en vanaf vandaag beschikbaar als pre-order.

Tracklist COWYS2

Broken Smile (My All)

Runaway

Sex with My Ex

Cry Alone

Leanin’

16 Lines

Life is Beautiful

Hate Me

IDGAF

White Girl

Fingers 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *