Rotterdam Airlines tekent nieuwe distributiedeal met Sony Music Entertainment Benelux

Rotterdam Airlines tekent nieuwe distributiedeal met Sony Music Entertainment Benelux

Hiphoplabel Rotterdam Airlines en Sony Music Entertainment Benelux hebben een nieuwe distributiedeal ondertekend. Na het succes van het compilatiealbum Gate 16 hebben beide partijen besloten om de handen ineen te slaan.

“We hebben de voorbije jaren al mooie successen geboekt met Rotterdam Airlines projecten, denk aan het Gate 16 album. Luciano en Jairzinho Winter zijn no-nonsense creatieve ondernemers die op eigen kracht een van de meest succesvolle hiphoplabels in Nederland hebben opgebouwd. Het spreekt voor zich dat we bijzonder blij zijn om nu structureel en op lange termijn met elkaar in zee te gaan” aldus Managing Director Toon Martens. Luciano Winter, mede oprichter van Rotterdam Airlines, zegt: “Met het Sony Music Entertainment Benelux Team achter ons kunnen we het volgende niveau bereiken en nog grotere successen boeken“.
Rotterdam Airlines is in 2009 opgericht door de broers Luciano en Jairzinho Winter, zij brachten muziek uit van o.a. Jairzinho, BKO en Sevn Alias. Inmiddels is het independent label uitgegroeid tot een waardige speler in de Nederlandse hiphop scene met artiesten als Jairzinho, Kevin, Chip Charlez en Young Ellens op hun artiestenrooster. Zo wonnen ze o.a. een Edison Award voor Best Hiphop Album met het terugkerende compilatie album Gate 16 en meerdere Buma Awards. Daarnaast behaalden ze miljoenen streams en views met de hits: GassTempoNow She See Me en Beetje Moe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar